Generell info om faktura

Ved førstegangsregistrering av konto og betaling med faktura, vil det ta opp til en uke før fakturaen er mottatt og registrert. Da vil tjenesten være aktiv. Prosessen kan forkortes om kvittering sendes til oss i en henvendelse.

Om en konto har en god betalingshistorikk, vil tjenester som bestilles med betaling med faktura, bli aktivert innen neste virkedag. Ellers vil PayPal/Bitpay fungere umiddelbart. Du kan forandre selve betalingsmetoden når du går inn på fakturaen.

Fakturaer registreres manuelt i systemet, det kan ta inntil én uke før det står i systemet.