Hvorfor har mitt webhotell blitt suspendert?

Hvis din webhotell-konto har blitt suspendert er dette normalt pga manglende betaling. Ved manglende betaling vil våre systemer automatisk suspendere ditt webhotell 21 dager etter forfallsdato. Betaler du din faktura med PayPal vil din webhotell-konto automatisk bli åpnet igjen ved betaling. Betaler du med bankoverføring ta kontakt med support@host1.no når du betaler så vil vi gjenåpne din konto umiddelbart.