Automatisk backup

For å skru på automatisk backup av din virtuelle maskin, er du nødt til å gå inn på kontrollpanelet og klikke deg inn på serveren. Der vil du se en "slider"/"knapp" som det står "Auto-backups". Den kan du både skru av og på. Følg derretter instrukser du får opp etter å ha trykket på denne.

Om du skal dypere inn på hvilken disk du ønsker å ta automatisk backup av, så må du gå inn på "Storage"-fanen => "Disks". Der vil du kunne se en liste på hvilke disker du kan ta backup av, og aktivere auto-backup på diskene.

De automatiske backupene vil komme under "Backups"-fanen, der kan du gjennopprette backupene etter at backupene har blitt tatt.