Opprette virtuell maskin

For å opprette en virtuell maskin i Cloud1, er du nødt til å velge "Virtual Servers" i menyen til venstre. Under der vil du kunne få en knapp der det står "Create Virtual Server".

Når du har klikket deg inn for å opprette virtuell maskin, er du nødt til å velge operativsystem din VM skal ha. Derretter trykker du "NEXT ->".

Nå vil du få spørsmål om fylle ut label og hostname, dette pleier som regel å være navnet på din server, gjerne med domenet ditt bak. Passord kan også forhåndsbestemmes, ellers vil det automatisk genereres.

Nå vil du komme til delen der du styrer ressursene til maskinen din. Her kan du justere minne, disk, CPU-cores og prioritet.

Nå vil du måtte bekrefte og sjekke om alt stemmer med det du ønsker å opprette.