Legge til ny disk

I fanen "Storage", velger du "Disks". Klikk på "+"-tegnet for å legge til en ny disk.



Om du skal ha disken som en ekstra disk, og ikke swap må du aktivere "Require Format Disk". Da får du valget om du vil montere disken hen i OSet. På Data Store er det for ordens skyld best å velge samme SAN som du har de andre diskene dine på. Velg EXT4 som filsystem.



Da er disken klar! Det kan hende du må restarte virtuelle maskinen for å få disken synlig.

Var dette svaret til hjelp?

 Print

Les også disse

Legge til IP (IPv4/IPv6)

Under fanen "Networking", trykker du først på "IP Adresses". Derretter trykker du "Allocate New...

Opprette virtuell maskin

For å opprette en virtuell maskin i Cloud1, er du nødt til å velge "Virtual Servers" i menyen til...

Endre diskstørrelse

For å endre/utvide disker, så gjør du dette under dine disker. Du går på "Storage"-fanen og...

DNS

Du kan bruke Cloud1 sine DNS-servere for å styre DNS til domenet ditt, og peke domenet til din...

Legge til disk