Legge til ny disk

I fanen "Storage", velger du "Disks". Klikk på "+"-tegnet for å legge til en ny disk.



Om du skal ha disken som en ekstra disk, og ikke swap må du aktivere "Require Format Disk". Da får du valget om du vil montere disken hen i OSet. På Data Store er det for ordens skyld best å velge samme SAN som du har de andre diskene dine på. Velg EXT4 som filsystem.



Da er disken klar! Det kan hende du må restarte virtuelle maskinen for å få disken synlig.

  • 2 משתמשים שמצאו מאמר זה מועיל
?האם התשובה שקיבלתם הייתה מועילה

מאמרים קשורים

Legge til IP (IPv4/IPv6)

Under fanen "Networking", trykker du først på "IP Adresses". Derretter trykker du "Allocate New...

Opprette template

Først må du opprette en manuell backup, eventuelt bruke de backupene du har i "Backups". Les mer...

Opprette virtuell maskin

For å opprette en virtuell maskin i Cloud1, er du nødt til å velge "Virtual Servers" i menyen til...

Endre diskstørrelse

For å endre/utvide disker, så gjør du dette under dine disker. Du går på "Storage"-fanen og...