Hvordan redigerer jeg innhold på webhotellet mitt?

Du kan benytte deg av to ulike metoder for å redigere innhold på webhotellet ditt.

A) cPanel Filemanager

Les denne artikkelen for å logge deg inn på cPanel. Deretter tar du deg videre til File Manager. Det er public_html-mappen som viser innhold ut mot internett. Her kan du da laste opp filene dine.

B) SFTP/FTP

Du kan benytte deg av en FTP/SFTP-klient, det som er mest brukt og anbefalt er FileZilla. Her vil du kunne logge deg inn ved å bruke webhotellets IP-adresse eller serveradresse (f.eks web112.host1.no). Brukernavn og passord er det samme som du bruker for å logge inn på cPanel. Port må være 22.

Når du har logget deg inn på FTP, vil du kunne gå videre til public_html-mappen og kunne laste opp filer til nettsiden din.