Du kan bruke Cloud1 sine DNS-servere for å styre DNS til domenet ditt, og peke domenet til din virtuelle maskin.

For å styre DNS i Cloud1, så kan du gå her: http://cloud1.no/dns_zones
For å legge til et domene i Cloud1, så kan du gå her: http://cloud1.no/dns_zones/new

Når du har lagt til domenet, må du peke domenet til Cloud1 sine DNS-tjenere. Det er:
ns1.cloud1dns.net
ns2.cloud1dns.net
ns3.cloud1dns.net
ns4.cloud1dns.net