Hvorfor har mitt webhotell blitt suspendert?

Hvis ditt webhotell har blitt suspendert er det som oftest av en av følgende grunner:

• Du har ikke betalt din faktura, ditt webhotell vil automatisk blir suspendert 21 dager etter forfall ved manglende betaling. For å gjenåpne ditt webhotell betal utestående beløp og kontakt support@host1.no.
  • Du har misbrukt tjenesten, hvis dette er tilfellet skal du også ha mottatt en mail fra administrasjonen som forklarer situasjonen.