Brukervilkår

Generelt

Gjelder for samtlige tjenester som tilbys av Host1.no.
Vi har sett oss lei på ekstremt lange og innviklede brukervilkår og vil derfor gjøre vårt beste for at våre brukervilkår skal være korte og enkle å forstå.

Ved å akseptere våre brukervilkår bekrefter kunden samtidig at han/hun har fylt 18 år.

Oppsigelser

Kunden kan når som helst si opp sine tjenster ved å kansellere det via kundeområdet. Oppsigelsen vil gjelde fra neste fakturadato.

Host1.no forbeholder seg retten til å si opp produktet/tjenesten kunden har hvis kunden bryter med brukervilkårene.

Host1.no gir en 30dagers pengene tilbake garanti på webhotell, reseller hosting og vps. Garantien gjelder ikke domener, SSL-sertifikater, dedikerte servere og co-location.

Betalingsvilkår

Alle tjenester vil automatisk fornyes frem til Host1 AS mottar en skriftlig oppsigelse fra kunden.
Betaling skjer via VISA/PayPal, Bitcoin via Bitpay eller Faktura.

Alle priser er inkl mva.

Vårt Ansvar

Vårt ansvar er å levere tjenestene kundene betaler for uten avbrudd. Dersom situasjoner vi ikke har kontroll over oppstår opphører vårt ansvar. Eksempler på slike situasjoner er hardwarefeil, krig, streik, eksplosjoner, brann osv.

Selv om Host1.no tar daglige backups av kundenes data er kunden selv ansvarlig for å ta backup og beholde sikkerhetskopier av egne data, Host1 vil være behjelpelige med å gjenopprette data hvis data går tapt, men vi kan ikke garantere at datatap ikke vil skje.

Host1 behandler all kundeinformasjon konfidensielt og deler ingen opplysninger om våre kunder med utenforstående. Det eneste unntaket er hvis politi eller lignende kan begjære opplysninger utlevert med loven i hånd. (Rettslig begjæring kreves for at informasjon skal utleveres.)

Host1 tilbyr gratis support for alle produkter/tjenester vi leverer, vi tilbyr ikke drift av Dedikerte servere og Co-location annet enn å installere OS, reboote, fikse evt hardwarefeil hvis ikke annet er avtalt med kunden. Driftsavtaler for disse tjenestene er tilgjengelige på forespørsel.

Kundens Ansvar

Kunden plikter å holde alle personopplysninger oppdatert, ikke utlevere brukernavn og passord til utenforstående. Dersom kunden deler disse opplysningene med en tredjepart er det kunden som selv har ansvar for hva denne personen gjør med kundens ressurser.

Kunden plikter å overholde norsk lov, i tillegg er følgende ikke tillatt: Utsendelse av SPAM, Habbo-relaterte websider/tjenester, IRC-servere og hacking/cracking. Hovedpoenget her er bruk hodet! Host1 forbeholder seg retten til å stenge en kundes tjenester uten varsel ved misbruk av tjenesten.

Kunden plikter også å holde all programvare på sin tjeneste oppdatert for å forhindre misbruk. Host1 forbeholder seg retten til å fjerne evt programvare som skaper problemer uten forvarsel.

Domeneregistrering

Domener registreres på kundens navn, kunden godkjenner ved bestilling av domene at Host1 deler nødvendige opplysninger med domeneregisteret for å kunne registrere domenet.
For .no-domener gjelder NORID's regelverk .

Alle domener vil automatisk bli fornyet 30 dager før forfall.
Merk at kunden har selv ansvar for å fornye domener. Host1 tar ikke ansvar for domenet som utløper og blir overtatt av andre som følge av manglende betaling fra kundens side.

Les mer om

  • Infrastruktur

    Informasjon om Host1 sin infrastruktur. Vi har for tiden tilstedeværelse på to forskjellige datasentre: OSL1 og OSL2. All vår infrastruktur har redundant strøm, kjøling og nettverk.

  • Brukervilkår

    Vi har sett oss lei på lange og innviklede brukervilkår og har gjort vårt beste for å lage korte og lettleste brukervilkår som dekker kundens og våre behov.

Nyttig informasjon