Om du skal ha disken som en ekstra disk, og ikke swap må du aktivere "Require Format Disk". Da får du valget om du vil montere disken hen i OSet. På Data Store er det for ordens skyld best å velge samme SAN som du har de andre diskene dine på. Velg EXT4 som filsystem.

Da er disken klar! Det kan hende du må restarte virtuelle maskinen for å få disken synlig.

Bu cavab sizə kömək etdi?

Məqaləni çap et

Also Read