Legge til ny disk

I fanen "Storage", velger du "Disks". Klikk på "+"-tegnet for å legge til en ny disk.



Om du skal ha disken som en ekstra disk, og ikke swap må du aktivere "Require Format Disk". Da får du valget om du vil montere disken hen i OSet. På Data Store er det for ordens skyld best å velge samme SAN som du har de andre diskene dine på. Velg EXT4 som filsystem.



Da er disken klar! Det kan hende du må restarte virtuelle maskinen for å få disken synlig.

Var dette svaret til hjelp?

 Print

Les også disse

Manuell backup

Manuell backup gjør du under dine disker. Du går på "Storage"-fanen og trykker "Disks". Se...

Automatisk backup

For å skru på automatisk backup av din virtuelle maskin, er du nødt til å gå inn på...

Opprette virtuell maskin

For å opprette en virtuell maskin i Cloud1, er du nødt til å velge "Virtual Servers" i menyen til...

Opprette template

Først må du opprette en manuell backup, eventuelt bruke de backupene du har i "Backups". Les mer...

Legge til IP (IPv4/IPv6)

Under fanen "Networking", trykker du først på "IP Adresses". Derretter trykker du "Allocate New...