Infrastruktur

10 Gigabit
Alle kunder termineres på Cisco 3560G edgeswitcher. Vårt kjernenett er koblet med flere gigabitlinjer til en 10 gigabit core som er direkte tilknyttet til NIX (Norwegian Internet Exchange) hvor det samarbeides (peering) med en rekke andre norske aktører, i tillegg er nettleverandøren vår også representert på NIX2, FIXO, Stokab KN1, STHIX, Telecity II og AMS-IX[5] (Amsterdam Internet Exchange). Vi tar imot utenlandstrafikk (transit) fra Global Crossing(GBLX) og Phonera(Port80) m.fl.

Datasenter
Vi har utstyr plassert på Norges beste datasenter, Digiplex . Dette gjør at vi kan levere produkter med høy oppetid og redundans på alle felter (Strøm, Kjøling, Nett).

Fremtidsrettet, dual stack
Nettverket vårt er allerede klar for IPv6 og vi har en native IPv6 forbindelse. Denne er for tiden usupportert og tilgjengelig uten oppetidsgaranti for kunder som ønsker IPv6 konnektivitet.

Les mer om

  • Infrastruktur

    Informasjon om Host1 sin infrastruktur. Vi har for tiden tilstedeværelse på to forskjellige datasentre: OSL1 og OSL2. All vår infrastruktur har redundant strøm, kjøling og nettverk.

  • Brukervilkår

    Vi har sett oss lei på lange og innviklede brukervilkår og har gjort vårt beste for å lage korte og lettleste brukervilkår som dekker kundens og våre behov.

Nyttig informasjon